След ареста: Взимат сина на Жени Калканджиева?

След ареста: Взимат сина на Жени Калканджиева?

Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) е започнала проверка на Жени Калканджиева, съобщава „Топ Преса“, позовавайки се на свои източници. В момента в сградата на 06 РУ-СДВР в София има служители на социалните служби. Причината за проверката от страна на Държавната агенция за закрила на детето е избухнал бурен среднощен скандал между Жени Калканджиева и нейни съседи, който завърши с арест.

В сградата на полицията се намира и съпруга на Жени – Стефан Манов-Тачо. По непотвърдена информация служителите на социалните са поискали да разговорят с детето на Жени, но тя категорично е отказала. Припомняме, че в следобеда на 5 май между Калканджиева и съседите й – Ралица и Маги Захариеви, възниква спор, който завършва с арест. Спорът продължил няколко часа, а през това време Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока. Стигнало се и до нецензурни думи към полицаитe. През нощта Калканджиева е отведена в ареста на Шесто РУ.

Покъртителни кадри от задържането на „Мис България“ 1995 Евгения Калканджиева се превърнаха в уникална атракция в социалните мрежи. Видимо неадекватната красавица, с фас в уста, раздава правосъдие сред съседи и органи на реда, като оставя съмнения, че е под влиянието на контролиращи вещества.