След купон: Пиян вдигна скандал, свали си гащите пред полицаите

След купон: Пиян вдигна скандал, свали си гащите пред полицаите

Жител на пловдивското село Брестник преспа в ареста и бе глобен с 200 лева заради скандал. Неприятната сцена се разиграла в събота вечер.

Кметът на населеното място организирал банкет в центъра. Събрали са много хора, приближени до управника, гостили се добре и употребили значително количество алкохол. В разгара на тържеството, вече пийнал мъж, започнал да досажда на останалата част от компанията. Той дори се скарал с двама съселяни, като скандалът се разгорещил.

Повикана била полиция, заради агресивното държание на мъжа. Виждайки униформените, той започнал да се държи още по неадекватно. Свалил си гащите и си показал половия орган на полицейските служители, като дори си позволил да им направи неприлични предложения.

Полицаите го сграбчили, но не за мястото към което ги призовал, а за ръцете, сложили му белезници и го отвели в Първо районно управление. В структурното звено на МВР, мъжът бил тестван с дрегер, като пробата отчела над 2 промила алкохол.

След една нощ зад решетките, жителят на Брестник бил изправен пред съда. Той отрекъл да е ругаел и псувал, както и че е свалил панталона си. Заявил, че е изпил само една чаша от спиртните напитки.

loading...

Свидетелите обаче разказали коренно различна версия. Думите им натежали пред съда. Магистратите не пожалили арестанта. Те го глобили по указа за дребно хулиганство и му наложили санкция в размер на 200 лева.

loading...