След 127 км/час в шуменско село: Шофьор с „Порше” остана без книжка

След 127 км/час в шуменско село: Шофьор с „Порше” остана без книжка

Шофьор на лек автомобил „Порше“ е преминал през шуменското село Радко Димитриево със 127 км/час, при разрешени 50 км/час.

Това е най-високата засечена скорост в населено място по време на специализираната полицейска операция от 9 до 15 октомври в областта, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

За превишението на скоростта, установено на 12 октомври, на водача ще му бъде наложена глоба в размер на 900 лева. Той ще бъде лишен и от правото да управлява моторно превозно средство за срок от три месеца.

Електронен фиш и глоба в размер на 750 лева пък ще получи водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“, който е установен да шофира със 160 км/час, при максимално разрешени 90 км/час край село Ивански на 12 октомври. На същата дата мобилната камера на полицията е засякла и шофьор на лек автомобил „Ауди“, който преминал със 154 км/час, при разрешените 90 км/час. Издаден му е електронен фиш, с глоба за 650 лева.

Общо 648 нарушения на скоростта са установени по време на специализираната полицейска операция в Шуменско, а от началото на годината до края на септември – 19 253, допълват от пресцентъра на ОД на МВР.

loading...
loading...