Собственик на стрийптийз бар предлагал секс услуги с ученичка

Собственик на стрийптийз бар предлагал секс услуги с ученичка

Мощна полицейска акция бе проведена в стриптийз бар в Пловдив. Има и арестувани.

В ранните часове на 19 март униформени нахлули в клуба. На място е бил установен и задържан 32-годишния собственик на заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки, съобщи „Марица“.

Последните, след като са били разпитани, са освободени. Установено е, че шефът бил предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения – кабинки в заведението. На 19 март 2023 г. в заведението се е намирала 18-годишната ученичка.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на собственика, извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други неща. Шефът на стриптийз клуба е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Действията по разследването продължават.