Софиянец разби колата си заради калпав ремонт на пътя

Николай Иванов изпрати в рубриката ни сигнал в рубриката ни „Моята новина” за две спукани гуми, в една и съща дупка. Водачът „изтеглил късата клечка“ на ул. „Илия Бешков” в столичния район „Искър“. Причината – некачествен кърпеж на дупки по време на дъжд.

„Карах бавно след автобус, който се разминаваше с друг такъв. Не видях дупката, нямаше как да я видя. Нямаше сигнализация, мястото не беше обезопасено. Чух силен гръм. Двете ми гуми са тотал щета”, каза Николай Иванов.

„Имам застраховка, ще получа обезщетение от застрахователя. Но какво се случва всъщност? Застрахователят ще търси парите от Столична община, но това са моите и вашите пари”, коментира още той. „Това е абсолютно безумие от страна на фирмата-изпълнител. Многократно съм се разправял с тях и за други улици за обозначаването на тези дупки. Сега заради дъжда няма как да се асфалтира. Разпоредил съм за тяхна сметка да сложат временен асфалт, за да може хората да не си пукат гумите”, заяви кметът на район „Искър” – Столична община Ивайло Цеков.

„Незабавно дупката ще бъде обезопасена. Извикали сме отговорника за това на район „Искър“, категоричен бе и зам.-кметът на район „Искър“ – Столична община Любен Тончев.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share