Спецченгетата сгащили помориеца Иво по време на сделка с кокаин

Голямо количество наркотици и пари са намерени и иззети при проведена специализирана полицейска операция от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили, протекла на територията на Бургас и Поморие.

При акцията е задържан 31-годишният криминално проявен помориец Иво Йовов. Стана ясно, че има още един арестуван от Поморие, пише Флагман. Той е сгащен във фитнес зала в Бургас.

Непосредствено преди осъществяване на сделка по покупко-продажба на наркотици в бургаския жк „Меден Рудник” е задържан Иво Йовов, придвижващ се с „Форд”, с бургаска регистрация. В автомобила са открити 12 пликчета с бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на кокаин.

Помориецът е задържан за срок от 24 часа. При претърсване на дома му, разположен на поморийската улица „Проф. Стоянов”, са намерени и иззети близо 55 грама кокаин, две електронни везни, четири разфасовани пликчета с кокаин и сумата от 16 000 лв.

Паралелно с това е извършено и претърсване в бургаска фитнес зала, разположена в подлеза на БСУ, където е задържан 28-годишен криминално проявен помориец. Открит в пликче е грам кокаин, както и въздушен пистолет, за който до момента не са представени никакви документи. Помориецът също е задържан за срок от едно денонощие.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share