Старец се хвърли под бърз влак на гара Казанлък

Възрастен мъж е сложил край на живота си пред смаяните очи на очакващи бързия влак от Бургас за Карлово на гара Казанлък.

Трагичният инцидент е станал около 08,25 часа на 1 март,малко преди това човекът попитал на информационното гише в колко точно часа се очаква композицията. Старецът, за който се знае че е на 80 години и е постоянна адресна регистрация в град Гурково се метнал върху релсите току пред буферите на локомотива, машинистът е нямал никаква възможност за реакция.

Според запознати жертвата от почти две години бил настанен в дома за възрастни в Града на розите, служителите на жп гарата го познавали, защото често се отбивал при тях на разговорка.

За последно преди десетина дни използва л влака, нищо не е подсказвало че има някакви тежки психически проблеми. Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, но това е рутинна процедура, коментира началникът на РУ „Полиция“ – Казанлък Христо Петров, който потвърди предварителните данни за самоличността и досегашното местопребиваване на загиналия.

Заради необходимостта от оглед на местопроизшествието бързия влак е бил задържан в района на гарата за близо 4 часа, пътниците са били пренасочени към пътническия влак в същата посока.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share