Стоян Златния от затвора: Заплашваха проститутки, за да ме осъдят

Стоян Златния от затвора: Заплашваха проститутки, за да ме осъдят

„Заплашваха проститутки като по този начин ме осъдиха на 5 години затвор. Искаха да кажат, че са работили за мен на млади момичета, които дотогава не познавах изобщо“. Това казва пред Lupa.bg Стоян Стоянов-Златния, който в момента излежава присъда за сводничество в затвора в Кремиковци.

Той е категоричен, че до дни ще представи на медията ни писмени показания от свидетелките срещу него, че те са давали показания под натиск.

„Не съм си признавал вината, но получих 5 години затвор, бях безсилен да се боря“, признава Стоян Златния пред медията ни. Той влиза в затвора на 28 октомври миналата година, след като беше пребит зверски и бра душа в болница.

Самият Стоян Стоянов карал много скромно напоследък и изобщо не общувал с други криминални лица, разказват негови приятели. Явно заради лошия му имидж в медиите разследващите решили, че именно той е шефа на група жрици на любовта.

„Не съм се отказал, ще си търся правата, няма как да лежа 5 години зад решетките, само защото някой трябва да опере пешкира“, ядосва се Златния.