Страшен инцидент край механата на Гъмзата

Страшен инцидент се е разиграл в Студентски град. Драматичната ситуация е станала на метри от култовата механа на Йордан Йончев – Гъмзата, която се намира на булевард „Св. Климент Охридски“, съобщила пред Блиц очевидка на случилото се. По думите й край механата, която е собственост на човека на Слави Трифонов, кола е самокатастрофирала.

„Сигурно е заради поледицата, която се образува по пътя заради падналия дъжд, примесен със сняг. А може и да е заради несъобразена скорост. Не знаем как стана всичко, но изведнъж чухме страшен звук. Щом се обърнахме видяхме, че колата се е разбила в оградата, която се намира в близост до кръчмата на Гъмзата“, казва тя.

Още преди дни експерти предупредиха, че над цяла България е надвиснала опасност, заради която може да се случат подобни инциденти. Читателката ни уточни, че в този случай зад волана на колата е била около 50-годишна жена. Тя е откарана в болница, а какво е точното й състояние все още не е ясно. Полицаите, които са на мястото на катастрофата, ще уточнят причините за случилото се.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share