Страшна версия: Удавените момчета скочили в морето заради мъж с камера

По страшна версия работят разследващите, които разплитат смъртта на двамата удавени младежи в Бургас вчера следобяд. Едната жертва на бурното море е 17-годишният Ясен от ж.к. „Меден рудник“. Той се удави след фатален скок от първия етаж на Моста в Бургас. Момчето е било там със свои приятели, две от тях дават показания в полицията, съобщава БургасИНФО.

Според очевидци младежът не е могъл да плува, но се хвърлил в морето след бас за 20 лева. Според едни твърдения децата са скачали едно след друго и басът е бил между тях. Други обаче твърдят, че непознат човек с камера им е предложил парите.

След като скочил от Моста, Ясен опитал да се отправи към кея за лодки, но някъде в средата на разстоянието загубил сили. Друго момче се е опитало да му помогне, но безуспешно.

По това време на моста е гъмжало от хора. По-късно стотици станаха свидетели на акцията по издирването на младежа.

Докато полиция, водолази и катер издирваше младежа, тялото на друго момче изплува вдясно от Моста. Оказа се, че това е тялото на 13-годишния Николай от дома Ронкали, казаха негови приятели. На място беше ръководителката на дома, която изпадна в паника при вида на мъртвото момче.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share