Страшна драма с платената любов в Кърджали! Хората чакат каките, а те…

Страшна драма с платената любов в Кърджали! Хората чакат каките, а те…

Жрици на платената любов останаха без работни места. Арести и ковид се оказаха основен проблем за добрите заработки в „столицата на гурбетчиите“, пишат от 24rodopi.com

„Платили сме си, бе, к`ъв е проблемът?! Хората чакат каките…“ – думи на татуиран здравеняк, след като управител на хотел в Кърджали му посочва вратата както на него, така и на проститутките, които е довел.

Гастролиращи проститутки в града край Арда започнаха да търсят и по-луксозни алтернативи. Те обаче удариха на камък. Собственици на хотели изгонили жените, след като разбрали що за „туристи“ са отседнали в местата за настаняване.

В един от случаите дори сводник умолявал управител да остави момичетата му поне да нощуват, за да „не се излага пред тях“, разкриха отлично осведомени източници.

Припомняме, че след акция на полицията в къща за гости в Кърджали бяха задържани собственикът и служител. Униформени атакуваха обекта, в който от месеци се бил превърнал в бардак. Сигнали срещу къщата за гости бяха подавани от живеещи наблизо. Жриците подвиквали на мъже, преминаващи по улицата. В свободното време пък показвали прелести пред самата сграда. Разследването по случая все още продължава.

Друго малко хотелче също затвори врати за жрици. Евтините нощувки станаха причина момичета да изберат къщата за гости за свое работно място. Там пък причината бе в… Ковид-19. Собственикът на обекта почина преди месеци с коронавирусна инфекция.

Припомняме, че десетки жрици упражняват професията в Кърджали. Градът се превърна в мишена са гастрольорките след отварянето на „Маказа“. Най-оборотни обаче се оказват местните гурбетчии. В сайтове за възрастни е пълно с обяви на момичета, които оферират телата си с посочено работно място „Кърджали“.

Голяма част от тях пристигат при обаждане от клиент и се настаняват в къща за гости. Други остават с дни. Някои дори наемат квартири в централната част на града и най-големия квартал „Възрожденци“. Цените за „любов“ са от 60 до 120 лева.