Страшна катастрофа на рали в Бургас, състезател е в тежко състояние

Страшна катастрофа на рали в Бургас, състезател е в тежко състояние

Изключително тежка катастрофа е на път да сложи петно върху зрелищното състезание Рали спринт Бургас, което се проведе днес в парк „Росенец“. Първото място в гонката спечели Мирослав Ангелов от Велико Търново. Настроението обаче беше минорно, защото един от водещите български автомобилни състезатели – Борис Григоров от София, катастрофира тежко малко преди финала, информира „Флагман“.

На една от правите – до някогашната поща в парк „Росенец“ Григоров изпуска управлението над Мицубишито си и колата му буквално се е удряла от дърво в дърво.

Григоров е откаран в тежко състояние с линейка в УМБАЛ Бургас. „Цяло чудо е, че нямаше пострадали зрители, защото колата прелетя на метри от нас. Гледката беше страховита. Надявам се момчето да е добре. Виждаше се, че е контактен, но все пак става въпрос за много тежка катастрофа“, разказа очевидец пред „Флагман“.

Видео от друг инцидент на Рали Бургас – на бургазлията Димитър Драганов, който пише във „Фейсбук“ към кадрите: „Разбрахме, че Ралито не е нашата дисциплина. Важното е, че сме живи и здрави“.