Страшна трагедия! Семейство е в кома, едното дете издъхна от обгазяване

Четиричленно семейство е обгазено в дома си от отоплителен уред. Едното от двете деца е починало, а родителите и второто дете са в кома, съобщи Нова телевизия.

Те са на възраст 8 и 15 години, все още не е ясно кое от тях е загубило живота си. От Бърза помощ също не дават информация. Родителите и другото дете са в кома. Те ще бъдат откарани с линейка в болницата в Русе.

Починалото момиченце е на 8 години, според вестник Монитор. Инцидентът се е случил днес в къща в градчето, а сигналът е бил подаден в 15,36 часа чрез тел. 112.

Първоначално е била поискана медицинска помощ, но след като пристигнали линейките, един от екипите се обадил в полицията и пожарната. Според първоначална информация четиримата от семейството са били открити от съсед или съседка в безпомощно състояние. Опитът за реанимирането на момиченцето се е оказал безуспешен.

С линейки до УМБАЛ „Канев“ в Русе са откарани 43-годишната майка, 49-годишния баща и другата им дъщеря, която е на 15 години. Пострадалите не са били в състояние да съобщят какво се е случило. Показвали са обаче симптоми на обгазяване, което може да се получи и при отопление с печка на дърва и въглища. От дома пожарникарите са изнесли бутилка с газ пропан-бутан.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share