Стриптийзьорка превръща чрез секс мъжете си в убийци

Фаталната жена Робин Линдхолм прави новите си любовници килъри на старите, живее в разкош и си купува ферма, за да задоволи страстта си по конете

Робин Линдхолм е фатална жена. Така я определя пресата в Австралия, описвайки бившата стриптийзьорка като дама с огромна власт над мъжете в живота си. Те дотам са луди по нея, че се превръщат в килъри заради обсебващата си страст.

Въпреки че в момента лежи в затвора с 30-годишна присъда, началото на живота й е многообещаващ. Родена е в елитно заможно семейство и е глезената „принцеса на тати“. Атрактивно момиче е и много рано хората около нея разбират, че в живота си ще има всичко, което поиска от мъжа до себе си.

Когато 11-годишната Робин си пожелава пони за рождения ден, баща й не се поколебава да й го подари. Три години по-късно тя се запалва по тренировките с кънки на лед и тръгва на скъпи уроци – татко й отново плаща, без да се двоуми. И не напразно – на 14 Робин е звезда. Тя е шампионка на Австралия, участва в световни състезания, вестниците пишат за нея. После учи в университет и мечтае да работи с животни. Обожава конете и е вманиачена по ездата.

След време започва работа като хостеса в казино, където ъндърграунд босът Алфонсе Гангитано й хвърля око. Той я въвежда в света на парите, дрогата и секса, откъдето тя никога няма да може да изплува. Робин е обградена от лукс и за нея връщане към нормалния живот не съществува, дори след като Алфонсе е екзекутиран в дома си.

Тогава тя се впуска в нова кариера – става стриптийзьорка. Приема името Колет и е момиче на повикване за подземия свят в Мелбърн. Сближава се с друга стриптийзьорка – Шери Дейвисън, която изчезва безследно през 1995 г. и досега нищо не се знае за нея.

Робин среща новия си любим – наркодилъра Джордж Тиазис. Мести се да живее в дома му и двамата се сгодяват. След няколко години той също изчезва безследно. Робин търси помощ от пресата, за да го намери. Появява се пред камерите и фотографите с очи, пълни със сълзи. Премълчава обаче, че преди изчезването му има афера със собственика на фитнес център Уейн Ейми.

Кариерата й е в разцвета си и тя успява да купи своя първи дом – ферма край Мелбърн, където задоволява страстта си по конете. Най-накрая има всичко, за което е мечтала.

Любовникът от затвора: Не мога да спя без теб

Демоничните действия на Робин се разплитат и тя е изправена пред съда. През юни 2016 тя е обвинена в убийството на Джордж Тиазис, който изчезва 11 години по-рано. Трупът му не е открит. Разслед-ващите предполагат, че тя е накарала другия си любовник Уейн да убие Джордж, защото той е искал да се разделят.Няколко месеца преди това обвинение Робин е разследвана, че подбудила поредния си любовник Торстен Трабърт да убие вече ненужния Уейн.

Освен че решил да я напусне, отказал да имат дете. Робин убедила Торстен да го убие, което той направил веднага и с ентусиазъм, тъй като бил обсебен от желанието си по нея. Докато е зад решетките, º изпраща любовни писма. “Толкова много ми липсваш, че не мога да спя, защото не си до мен. Не мога да си спомня живота си преди теб. Ние сме страхотна двойка. С цялата си любов: Тутс”.