Съучастник на наркодилърка бяга от полицаи, удря патрулка

Съучастник на наркодилърка се опитал да избяга от органите на реда в момент на проверка, блъснал се в «патрулка», но за щастие, не ранил полицай и бил задържан заедно със спътничката си, също уличена в разпространението на наркотици. Екшънът се е разиграл на една от улиците в Пазарджик, където служители от сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при Областната дирекция на МВР в града спрели за проверка автомобил « Хюндай», в който пътували 25-годишната В.Г. от Септември, а зад волана бил въпросният неин приятел.

Когато видял полицейската «стоп-палка» шофьорът на колата, 28-годишният Г.Г. от септемврийското село Виноградец, направил опит да избяга и осуети полицейската проверка , като блъснал служебен автомобил. При опит да бъде спрян шофьорът не се подчинил и се опитал да избяга, като умишлено блъснал служебен автомобил «Опел».

За радост при инцидента няма пострадали полицейски служители. Незабавно последвало задържане на двамата, както и щателна проверка на возилото. На пода в колата е открито полиетиленово топче с малко над 13 грама суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана.

В дамската чанта били намерени още електронна везна и топче с неголямо количество марихуана. Малко по-късно при направеното претърсване в жилището на В.Г. са открити още две електронни везни и близо 30 грама от същия вид дрога. Дилърката и нейният спътник са задържани в ареста на РУ-Пазарджик. Работата по случая продължава под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик, води се дознание.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share