Тачо на Калканджиева за побоя: Спасих деца от поредния секс маниак!

Тачо на Калканджиева за побоя: Спасих деца от поредния секс маниак!

„Не искам да коментирам случилото се, води се разследване и единствените, които имат право да се изказват в момента, по случая, са съдебните органи. Във всеки случай мога да кажа едно – готов съм да понеса последствията от своите действия, като разбира се, не очаквам някой да ми благодари, затова че в бъдеще време съм спасил дъщеря му от един доказан секс маниак“, заяви съпругът на Евгения Калканджиева Стефан Манов- Тачо пред nbox.

Припомняме, че преди няколко дни Манов бе задържан пред дома си в кв. „Бояна“, след като удари свой съсед, който освен че не живее на въпросния адрес, се оказа и известен секс маниак.

Последният факт бе разкрит още през 2016 г. от репортаж на телевизионното предаване „Господари на ефира“. Тогава хората на Джуди и Магърдич Халваджиян разкриха, че Георги Василев е предлагал пари на случайни момичета, за да прави секс с тях.

Нека припомним също така, че по думите на хора от кв. „Бояна“ има свидетел, който е виждал как лицето Георги Василев е заговарял непълнолетни момичета в елитния квартал. С каква цел Василев е спирал непознатите девойки, може само да предполагаме.

„Тези, които крещят най-много срещу „фалшивите новини“ се оказват тези, които най-много създават фалшиви новини. Представящите се като „журналисти“ от bTV най-нагло изрекоха безобразна лъжа в ефира на своята медия. Те казаха откровена лъжа в ефир, като в репортажа посветен на случая, заявиха че ми е повдигнато обвинение за предумишлено убийство. Такова обвинение няма и най-вероятно bTV ще отговаря за думите си, там където е редно да се прави това, в съда“, заяви съпругът на миската.