Теодора Бахлова и Юмер Мехмед убити с едно и също оръжие

Теодора Бахлова и Юмер Мехмед убити с едно и също оръжие

Брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова и Юмер Мехмед от разбитата банда на Митьо Очите са били застреляни с едно и също оръжие – пистолетът, открит в Дома на народната армия в Бургас, съобщава „24 часа“.

Събрани доказателства, според които няма никакво съмнение, че 55-годишният бизнесмен Станимир Рагевски е натиснал спусъка и при двете екзекуции, извършени по сходен начин. Както и че разследването на двете убийства е в много напреднала фаза. Пистолетът, с който е извършено двойното убийство, е с изтрити номера.

След разстрела на Юмер на 4 август т.. то е било укрито от Деян Дичев-Готвача в заведението му, което се намира в Дома на народната армия в центъра на града. За това, че е скрил оръжието, както и за това, че е помогнал на Рагевски да се отърве от двата трупа, Дичев бе привлечен като обвиняем за укривателство и в момента е с най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“

Теодора Бахлова е била застреляна на 29 октомври м.г. – в деня на изчезването си, смятат криминалисти. После тялото й е било разчленено и поставено в бидон с киселина. Така е престояло над 3 месеца, като бидонът е бил местен. За известно време е съхраняван в неработещ магазин за плодове и зеленчуци на ъгъла на ул.“Шейново“ и „Сливница“.

След като останките на брокерката били почти унищожени от киселината, те били разпръснати на различни места в града. Торсът и ръцете, както и част от бедрена кост, бяха открити заровени в Гробищния парк. Остатъците били заровени на плитко между два гроба.

Все още не са открити всички части на разчленения труп на Бахлова.