Тити е за арест! Още ужасяващи истории за насилие над жени изплуваха за ревльото

Тити е за арест! Още ужасяващи истории за насилие над жени изплуваха за ревльото

„Забавната“ по стандартите на висаджийската отломка Тити Папазов история за гаджето му, което остригал нула номер преди 3 десетилетия, е оказала драстична травма върху психиката на въпросната вече зряла дама. Жестоката драма на пострадалата, на име Гергана, разкри певицата Йоанна Захариева – Йоко, която е била нейна съученичка. А май случаят няма да се окаже единствен.

„Гери повече никога не се върна в клас. Беше страхотен шок за всички ни“, пише Захариева. – „Чухме, че е емигрирала извън България, а разказът на Тити мина ей така, все едно нищо не е станало.

Тото обаче няма никаква вина за безразсъдното изказване на онзи психопат“, завършва изпълнителката.

И добавя, че Папазов е забравил да спомене, че е вързал въпросната Гергана с белезници за парното.

Разказът на Захариева е подкрепена и от друга дама, на име Роси Иванова – Дитрих:

За случая с психично болния Тити знам от един от неговите адвокати, който много се кефеше как той закопчал с белезници въпросната Гери и й обръснал главата. Адвокатчето е небезизвестен също… Нон стоп му съдействаше за опростяване на глобите и точките за превишена скорост и много се гордееше с това.

И между другото, Тити е правел няколко пъти същото, като с Гери, като ги е закарвал на Витоша, обръсвал им е главите и си е тръгвал и ги е зарязвал там… Той и подобните на него спортистчета с любезното съсействие на ДС се превърнаха в едни мутрички бизнесмени, знаещи, че са безнаказани… Ако имахме държава, Тити отдавна щеше да е осъден от всички тези момичета… А не да ми се развява като селебрити по телевизиите.