Топ експерт от Италия: Боклукът идва в България по канал за дрога

Възможно ли е италианската мафия да складира боклук у нас. Това коментира в ефира на Нова телевизия топ експертът Антонио Никазо, познавач на подземния свят на Ботуша.

„Токсичен боклук се складираше в Италия. Но обществото реагира бурно. Имаше протести. Тогава го качваха на кораби и ги потапяха в Средиземно море. Затова се отиде в България“, казава Никазо. Според него най-вероятно това ставало по канала с дрога.

„Мафиотските структури от Италия и България си сменят стоката. Печели се много и се рискува малко. Десетки милиони евро са печалбите“, поясни експертът.

„Боклукът е източник на големи печалби. Мафията все повече разчита на него като източник на големи доходи. Ндрагета е страшно богата, най-вече благодарение на кокаина. Източна Европа е много привлекателно място. Насилието и показните убийства вече не са модерни. Сега еврофондовете и боклука са важни. България трябва да вдигне много шум, за да ги спре“, каза Антонио Никазо.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share

One thought on “Топ експерт от Италия: Боклукът идва в България по канал за дрога

  1. КЪДЕ БЕШЕ ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ?????? …ОТГОВОР „:РЕАЛИЗИРАШЕ СПОКОЪНО БИЗНЕСА С ДРОГА !“….. А, НИЕ ГРАЖДАНИТЕ КЪДЕ БЯХМЕ ? ВИЖДАЛИ СМЕ ПОЧТИ ВСИЧКО ???? ТОВА Е НАШИЯТ ПРОБЛЕМ – МЪЛЧАНИЕТО…………! И ……БОРБАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ .

Comments are closed.