Тормоз без край: Деца отново разбиха къщата на дядо Петър, едното остана да спи

Тормоз без край: Деца отново разбиха къщата на дядо Петър, едното остана да спи

Тормозът към 81-годишния Петър Григоров от Враца продължава, съобщава BulNews. За многократните обири на дома на дядото, който се намира в кв. „Кулата“, медията ни съобщи вчера.

Снощи двете малолетни деца отново са атакували имота на възрастния мъж. Тази сутрин Петър се обадил на внучка си Петя Иванова, за да ѝ съобщи, че в дома му има неканен гост. Когато дядото станал намерил момичето, което и друг път е нахлувало вътре. Обаче този път след като с още едно момче претарашили стаите в къщата, решило да се настани удобно и да пренощува там.

За абсурдната ситуация съобщи в социалната мрежа притеснената за дядо си Петя Иванова.

Публикуваме пълния текст на поста ѝ без редакторска намеса:

„Понеже 6 пъти бяха малко, снощи въпросното момиче със свой приятел, счупил прозореца и влязли, претарашили стайте и момчето си тръгнало. Сутринта дядо ми звъни и когато отивам заварва въпросното момиче да спи спокойно в дома ни, извадила си завивка и си спи. Докога ще продължава това?

Трябва ли да чакаме, тези деца да докарат някой инфаркт на дядо ми, или по лошо, да го прибият за да избягат. Обръщам се най-вече към кмета на Враца Калин Каменов и наместничката на кв. Кулата, към Закрила на детето, и към всички инстанции. МОЛЯ ВЗЕМЕТЕ НЯКАКВИ МЯРКИ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ КЪСНО, защото тогава е твърде вероятно да бъде погубен един човешки живот,защото както знаем те са непълнолетни, не могат да бъдат подведени под отговорност“, написа Петя.