Тото: Крадец обра студиото ми, заловиха го, но няма съд за него

Тото: Крадец обра студиото ми, заловиха го, но няма съд за него

Той казва за себе си, че е човек, който не може да пее. Въпреки това, концертите му се пръскат по шефовете. Клиповете му имат милиони гледания. Заедно с това, владее и ефира – Йонислав Йотов-Тото.

Новата му песен „Тайни знам” носи послание към публиката. „Това е най-важната част. Идеята за нея дойде от сина ми, който ме попита дали ще му направя песен. Отидох в студиото и му я направих до половината. Занесох му я вкъщи да я чуе. Много я хареса и я кръсти „Й татко”. Тази песен си остана недовършена година. После жена ми ми каза да я довърша”, разказва изпълнителят пред Нова тв.

Във връзка с нападението над 18-годишно момиче в Стара Загора, музикантът даде личен пример: „В моето студио влезе крадец и ми открадна техника за хиляди левове. Подадох сигнал, дойдоха следовател и полиция. Докато те бяха в студиото, крадецът влезе отново. Те го задържаха. И вече няколко месеца нищо не знам. Никой не се свърза с мен. Няма следствие – няма нищо”, обясни той.

„Върнал се, за да ми остави едно кабелче. Изнесъл ми е техниката, а на следващата сутрин го е ударила съвестта, след като е изтрезнял. Връща се и ми оставя камера и кабелче – за останалите неща няма спомен, че ги е изнасял. Вече чакам трети месец дали нещо ще стане”, добави Йотов, който обясни, че му е омръзнало от липсата на правосъдие в държавата.