Треперят за кожичките! Депутатите под строй за изследване за COVID-19

Треперят за кожичките! Депутатите под строй за изследване за COVID-19

Рано сутринта най-специалните хора в държавата – депутатите се наредиха на опашка пред болница „Софиямед“, където ще им бъде направен тест за коронавирус. До тази ситуация се стигна, след като вчера стана ясно, че Хасан Адемов от ДПС е дал положителна проба за COVID-19.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ увери, че депутатът се чувства нормално.

Въпреки това всички парламентаристи ще бъдат тествани, защото седят твърде близо един до друг в пленарната зала.

Наред с народните избраници, изследване ще бъде направено на служителите от администрацията на Народното събрание, квесторите, чистачките, шофьорите.

loading...

В петък парламентът реши, че докато продължава извънредното положение, което самите те гласуваха да е до 12 април, пленарни заседания няма да има.

Въпреки това днес трябваше да се събере бюджетната комисия, за да обсъди на първо четене предложената от правителството актуализация на макрорамката.

loading...

Вместо това обаче шефката на НС отложи заседанието и свика председателски съвет тази сутрин, за да решат лидерите на парламентарните групи какво ще правят в тази ситуация.

loading...

One thought on “Треперят за кожичките! Депутатите под строй за изследване за COVID-19

  1. „Поздравявам“ с тази песен на Азис, ИЗРОДА Бойко Методиев Борисов, за всичките му малоумни и диктаторски действия, които прилага над българския народ и го мори бавно, но сигурно!!! С най-искрени пожелания да му се случи това, което пее Азис в тази песен!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=y4NA6-almUs

Comments are closed.