Трета седмица няма ни вест, ни кост от този млад мъж

Трета седмица няма ни вест, ни кост от този млад мъж

Млад мъж е в неизвестност от 26 април, а близките му се опитват да го издирят. Иван Карагенов е изчезнал в края на миналия месец. За последно е видян в Ямбол, когато е бил облечен с черен анорак с качулка, черен спортен панталон и бежови кецове – всичките дрехи маркови, но захабени от времето, пише в публикация на неговата близка Валя Парушева, която зове за помощ от името на семейството. На ръст мъжът е около 1.80 м.

Майката на Иван – Дида, разказа, че сега тя и съпругът ѝ са в Ямбол, където за последно синът им е бил видян, за да опитват да го намерят. По думите ѝ Иван е бил забелязан в района на Животинския пазар преди няколко дни. Младият мъж имал псигически проблеми.

За изненада от полицията все още не са го обявили за издирване. Започнал поетапно да бяга от дома си, след като семейството му опитало да го лекува принудително, с което в неговите очи те се превърнали във врагове.

„Ако някой има информация за местонахождението на Иван, каквато и да е тя, моля обадете се на +359 88 815 8827“, зове Валя Парушева. Предполага се, че Карагенов, който е в неизвестност от близо 3 седмици, вече не изглежда така, както на снимката. Вероятно е пуснал брада, защото последният път, в който е бил забелязан, е приличал на скитник.