Три версии: Убийство, самоубийство или инцидент е причината за смъртта на Денис

Три версии: Убийство, самоубийство или инцидент е причината за смъртта на Денис

Три са възможните версии за смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. Припомняме, че вчера около 13 часа младежът е полетял от апартамент на свой приятел, който се намира на 7-мия етаж на жилищна сграда в столичния квартал кв. „Дружба“.

Младежът е бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа – Алекса. По информация на TrafficNews приятелят на Денис е отведен в полицията. В апартамента са открити наркотици.

Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент. Негови приятели споделят, че младият поп-фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца.

Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук. Не поддържал профилите си в социалните мрежи. 21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот, като наши източници твърдят, че забранените субстанции не са му били чужди.

Подобна хипотеза може да стои в основата на трагичен инцидент, но може и да отключи, както агресия, така и суицидни мисли. Полицията работи по всички версии, а скоро се очаква да бъдат дадени и официални подробности по случая. Тепърва ще бъде изследвано дали Денис е бил под влияние на алкохол или забранени вещества по време на трагичната му кончина.