Три сестри изнасилени групово навръх Нова година в Мурсия

Три сестри изнасилени групово навръх Нова година в Мурсия

Полицейските власти в Мурсия издирват три момчета, заподозрени, че са изнасилили три момичета от САЩ на възраст 18, 20 и 23 години в навечерието на 31-ви декември. Трите момичета, които са сестри и са родом от щата Охайо, са подали оплакване в полицията, че са били сексуално насилени от три момчета, с които преди това са се запознали в един бар.

Компанията решила да посрещне Новата година в жилището на един от заподозрените, където е било извършено престъплението, пише „20 minutos“, цитиран от bulgaros.ovh.

Според показанията на момичетата, трите момчета ги убедили да отидат в жилището на едно от момчетата, за да си продължат купона. Там те били принудени да пият алкохол и след това изнасилени. Тримата младежи са издирени и задържани.

Младежите не са използвали презервативи, което улеснява разследването, са заявили от полицията. Едно от момичетата успяло да се измъкне от дома на нападателите и да се обади в полицията. Според информация на местната преса една от сестрите е учила в университета в Мурсия, а останалите две са ѝ били дошли на гости за новогодишните празници.

След неприятния инцидент момичетата са били транспортирани в болница и прегледани от лекарски екип. Разследването по случая продължава.