Труп изплува в река Марица, оказа се издирваният от десет дни мъж

Тялото на 42-годишния мъж, който изчезна във водите на Марица, изплува този следобед, пише TrafficNews. Той е бил забелязан до брега на реката до моста на Адата. Тялото се появи близо 10 дни, след като 42-годишният бе обявен за издирване.

Припомняме, че сигналът за изчезването на мъжа бе подаден около 18:30 часа в неделя, 6 октомври. На място са пристигнали служители от 4 РУ, предприети са и незабавни действия от спасителен екип на РДПБЗН. Акцията обаче бе прекратена малко след 21 часа, тъй като тъмнината не позволяваше дейностите да продължат.

Мъжът е бил на брега заедно с 15-годишно момче и 26-годишен мъж. На местопроизшествието са открити две бутилки алкохол и таблетки ксанакс. Групата е пила на брега. В един момента обаче, 42-годишният мъж паднал във водата, крещял за помощ, но течението го отнесло. Повече от 24 часа спасители от сектор СОД към пожарната издирваха тялото на мъжа.

Полиция и водолази са извадили тялото от реката. Самоличността му е потвърдена, откаран е за аутопсия в Съдебна медицина.