Тумба цигани потрошиха Боби, опитал да спаси 16-годишно момиче

Поетът и създател на фестивала Enigma Rock Боби Ейнджъл e бил пребит заедно с негови приятели в село Секулово.

„Над 30 души, може и малко повече да бяха. Всичко започна от читалището в Секулово, моето работно място. Имаме рутината да се събираме там. Вчера се случи така – група цигани, 5-6, бяха на пейка в парка, употребяваха алкохол в късните часове“, обясни потърпевшият пред Канал 3.

„По това време няма и търговски обекти, съвсем свободна консумация на масичката до вратата на читалището. Познавам момичето, беше на 16 г., сметнах за удачно да се свържа с баща ѝ. Той се отзова не след дълго време. Опита се да я отведе у дома, не беше употребил алкохол. Той е пастир. Един от циганите, на масата с нея, му връхлетя, сграбчи го. Един от моите приятели се притече на помощ на човека“, заяви Боби Ейнджъл.

„Тогава той също беше атакуван, от 5 или 6 човека. Тогава се опитах да защитя хората, които познавам, поне да предотвратя разправа. А те ми връхлетяха. Не са използвани предмети, биха ни само с ръце и крака. 2-3 минути по-късно се появиха още 30 души от цигански произход. Баламджията е един от побойниците, има няколко поколения близнаци“, разказа още пребитият младеж.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share