Търси се! Млада жена отиде до магазина в кв. „Обеля“ и изчезна

Близки и приятели издирват изчезнала 27-годишна жена от София. Вилма е в неизвестност от 21.01.2024 г., в жк. „Обеля“, около блок 104.

„Към 15:00 ч. Вилма казва на баща си, че отива до магазина, който е в близост до тяхното местоживеене, на 5 мин. разстояние. Минават часове, но Вилма така и не се прибира вкъщи. Телефонът ѝ е изключен и нямаме никакъв контакт с нея. Баща ѝ отива в полицията, за да съобщи за внезапното ѝ изчезване, но разбира се както винаги и по закон, понеже тя е пълнолетна, казват че трябва да минат 24 часа. Минавайки периода от 24 часа, все още нямаме никакъв контакт с нея и е в неизвестност.

Подаден е вече сигнал за издирване в полицията, откъдето е съобщено, че единственото нещо, което могат да направят, е да я уведомят, ако случайно попаднат на нея, че я издирват и ако желае да се прибере вкъщи. След като баща ѝ е попитал дали е възможно да се проследи телефонният ѝ номер, да се види къде е последното ѝ местонахождение, от полицията му отговарят, че те нямали право да проследявали телефонни номера“, пише Катрин Илиева в профила си в мрежите.

Вилма е била облечена спортно с анцуг и яке. Близките ѝ умоляват, ако някой има някаква информация за нея, да се свържат с тях.