Убиецът от Казанлък е психично болен и след смъртта на жертвата, си легнал в дома й

Убиецът от Казанлък е психично болен и след смъртта на жертвата, си легнал в дома й

Полицията е открила убиеца на жената в Казанлък заспал в къщата, съобщиха от Окръжна прокуратура и полицията в Стара Загора. 64-годишна жена бе открита мъртва, а Полицията е открила убиеца на жената в Казанлък заспал в къщата, съобщиха от Окръжна прокуратура и полицията в Стара Загора.

Полицейски екип на РУ-Казанлък е посетил жилище в Казанлък, след получен сигнал в 10:58 ч. на тел.112, че входната врата на жилището на 94-годишен мъж е заключена и е възможно да е възникнал инцидент. На място е установено, че мъжът се намира в безпомощно състояние в жилището.

Намерено е и тялото на 64-годишна жена, с множество следи от удари по главата и тялото. В дома е открит и 41-годишният Е. Н., който в същия момент спял. Той е задържан за срок от 24 часа по ЗМВР. Мъжът е роднина на жертвата. Той е направил самопризнания.

Очаква се да бъде освидетелстван от съдебен психиатър и настанен в болницата в Раднево. 41-годишният Е. Н. е познат на органите на реда след като преди 9 години е задържан за убийството на баща си. Тогава той е бил настанен в психиатрична клиника, но след изтичане на законовия срок за лечение е бил освободен.