Убитият в заведение във Видин не е криминално проявен

31-гoдишният мъж, убит във Видин, ce кaзвa Тeoдoр и e пoзнaт cрeд мecтнитe кaтo Пaпурa, съобщава агенция BulNеws.

Мъжът e бил прocтрeлян в пoпулярния видинcки клуб „Бaли“, рaзпoлoжeн пoд жилищeн блoк „Eдeлвaйc“ в квaртaл „Кaлeтo“ тaзи cутрин oкoлo 8.00 чaca. Нaрaнявaнeтo ce e oкaзaлo cмъртoнocнo.

Обитателите на апартаментите над нощния клуб разказват, че работи само от петък до неделя. Отваря в малките сутрешни часове и събира компании от други заведения. Живущите обаче разбрали, че е убит човек, когато районът се напълнил с полиция.

Убитият 31-годишен мъж не е криминално проявен. Застрелян е с куршум във врата и починал на път за болницата. Съседите не го познават, но разказват, че са подложени на постоянен тормоз от музиката в заведението и от скандалите между клиентите.

„Това е непоносимо, зверски викове, тропане и музика силна. Отдавна очакваме нещо да стане тука – непрекъснато има побоища, сутрин наблюдаваме е на тая масичка по трима-четирима млади момчета си разпределят дрога, смъркат“, твърди мъж, който живее в сградата пред БТВ.

Хората писали до кого ли не, събирали подписки, но тормозът продължава с години. Заведението е проверявано многократно, глобявано е за нарушаване на обществения ред, но не е било затваряно, за което настояват в квартала. Собствениците на заведението не бяха открити за коментар. А задържаните на сутринта клиенти били толкова неадекватни, че изобщо не могли да обяснят какво се е случило.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share