Убиха 46-годишен българин в Кипър, двама са арестувани

Убиха 46-годишен българин в Кипър, двама са арестувани

Във връзка с убийството на българин в Лимасол, двойката от къщата, в която е намерено тялото на 46-годишния нашенец, е арестувана. 40-годишен е предполагаемият извършител на убийството, арестувана е и неговата 43-годишна съпруга. Издадени са още две заповеди за арест срещу 35-годишен кипърски грък и 31-годишен кипърски грък, които се издирват.

Още в началото на разследването полицията установи, че 46-годишната жертва е с телесни наранявания, но точните причини за смъртта му ще бъдат установени след аутопсия.

Въпреки че първоначалната информация гласеше, че жертвата е ранена с нож, все още не е изяснено как е починал. Първоначално е  имало сбиване пред къщата. Трима души, включително жертвата, пристигнали с автомобил пред къщата, където след конфликт започнал побой над кипърски гърци, които били с тях.

46-годишната жертва извадила нож и нападнала 40-годишния кипърец. Тогава предполагаемият извършител на убийството го обездвижил и седнал отгоре му, тъй като, както той казал, жертвата се съпротивлявала.

Българинът е открит от полицията в къщата, мъртъв на пода. Според властите жертвата е добре познато лице в YKAN, както и двамата кипърски гърци, забъркани са с наркотици и кражби.

И предполагаемият извършител има рани от нож. Той е отведен с партньорката си в ADE Лимасол, за да даде показания за инцидента. Медицинските експерти бяха извикани на място за аутопсия, тъй като начинът, по който жертвата е убита, не е изяснен.