Ужас! Бащата на удавения Николай гръмнал майка му на рождения й ден

13-годишният Николай е едно от двете момчета, които се удавиха в Бургас. Неговата съдба е белязана от трагедии. През Юли 2012 година, когато той е едва на 5 години, баща му Тодор Иванов застрелва в гръб жена си Виолета, с която били в развод. При това точно на рождения й ден, съобщава „24 часа“.

След кървавата драма бабата поела грижите за двете деца, но не издържала и се принудила да ги даде в дом, разказват запознати с огромната трагедия на семейството от бургаския квартал Сарафово.

31-годишната тогава Виолета е застреляна от мъжа си Тодор Иванов, с когото били в развод. Кървавата драма се разиграла през нощта на 22 юли, навръх рождения ден на жертвата, в дома й на ул. „Г. Казаков-Даскала“ 5 А.

Около 23,30 ч. Виолета, брат й Камен и двама техни приятели се черпели за рождения ден на жената на маса в двора пред къщата. Внезапно пред тях се появил Тодор, промъквайки се от задната страна на сградата. Той държал пистолет в ръка и седнал на масата при тях.

Възмутена от присъствието на неканения гост, рожденичката се обърнала демонстративно с гръб към него. Това вбесило бившия й мъж, той вдигнал ръка и стрелял в гърба й, почти от упор със стар пистолет. Изстрелял четири куршума, три от тях попаднали в белия дроб на младата жена. Според съдебни медици жертвата е издъхнала от остра кръвозагуба.

Съседи тогава разказват, че Тодор често тормозел Виолета, заплашвал я с нож, крещял, че ще ликвидира семейството й. Според запознати той бил наркозависим, а освен това проигравал парите на жена си на хазарт.