Ужас в Лондон! Тъмножи насякоха на парчета баща със сабя и мачете

Притеснителни кадри, заснети от камера за видеонаблюдение, са разпространени в мрежата. На тях се вижда как членове на лондонска банда размахват саби и мачете и съсичат млад баща. Двамата мъже вече са признати за виновни в убийството на Камали Габидон-Линк, на 19 години, и опит за убийство на втори мъж на 20 години.

18-годишният Тирел Граам и 21-годишният Шарим Кохорн бяха признати за виновни в петък. Кохорн бе признат за виновни и в притежание на огнестрелно оръжие. Трима младежи на 17 години, чиито имена не се съобщават, също са осъдени за убийството на Камали и нанасяне на тежки телесни повреди на втория мъж. Съдебното жури чу как групата е искала умишлено да травмира сериозно хора на 22 февруари вечерта.

В нощта преди атаката срещу Камали и другата жертва, бандата е била паркирала кола, която се е превърнала впоследствие в своеобразен сборен пункт преди атаката.

В нощта на убийството групата от седмината мъже са се събрали и са тръгнали по посока на лондонския район Ууд Грийн около 19:00 часа.

Бандитите са носили в себе си поне пет ножа, включително мачете и сабя, както по-малка сабя, пистолет и пушка тип помпа. След като бандата видяла своите мишени, те извадили своите оръжия.

Кохорн започнал да стреля по жертвите, но не уцелил. Жертвите се опитали да избягат, като се разбягали в различни посоки. Бандитите обаче настигнали 20-годишната си жертва, наръгали го осем пъти и го простреляли веднъж в задната му част. Камали успял да се качи в колата си и започнал да кара по посока на бандитите, за да се опита да ги изплаши.

Тогава обаче бандитите започнали да удрят по прозорците на колата му със своите оръжия. Тогава Камали излязъл от колата си и започнал да тича към фризьорски салон, но бандитите го настигнали и го наръгали до смърт. След това убийците избягали, връщайки се до паркираната кола, където сменили дрехите си и напуснали района. Главен инспектор Саймън Станком заяви, че „обвиняемите са били толкова отчаяни да продължат своята междуквартална вражда, че бандата е атакувала с пистолети и ножове пред натоварено кино и няколко ресторанта, пълни с хора, включително и деца, които са се забавлявали в петък вечер“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share