Умишлено! Пиарът на ГЕРБ лично завел протестъри при биячите

Умишлено! Пиарът на ГЕРБ лично завел протестъри при биячите

Чутовен скандал залива редиците на ГЕРБ малко след Националната партийна конференция, свикана лично от премиера и лидер на формацията Бойко Борисов. Въпреки че от партията отрекоха те да имат каквото и да е общо с днешните провокации, бой над протестиращи и журналистката Полина Паунова, се оказа, че лично пиарът й Никола Николов е завел част от демонстрантите при биячите.

От видео, заснето с камерите на националната Би Ти Ви, се вижда ясно как бившият репортер на TV+ и верен гербер изтласква бунтари точно в посоката, където ги пресрещат мутри за кьотек, пише Lupa.bg.

Николов е снабден с техника за снимане, микрофон и слушалки и вероятно в същия този момент предава „на живо“ грозната сцена.

Само 10 секунди след като „предава“ на биячите протестиращ, той е свален на земята с юмруци и налаган жестоко, както стана ясно по-късно. Сред актива на ГЕРБ обаче през последните часове кадрите са изтекли и се е натрупало масово недоволство срещу експерта по връзките с обществеността.

Говори се дори, че тези кадри може да му костват поста. А това би била втора пиарска оставка за деня след тази на говорителката на Борисов Севделина Арнаудова от поста й в Министерския съвет.