Ха! Горя къщата на жената, пуснала видео как полицай съблича 11-годишно момиче

Горя къщата на жената, публикувала скандално видео в социалните мрежи за дознателя от Бяла Слатина Деян Николовски, който съблякъл голо 11-годишно момиче.

Според бащата на потърпевшата Никол, в неделя разследващият полицай нахлул в дома на баба ѝ без заповед и е съблякъл детето. За станалото разказаха бащата и чичото на потърпевшата – Галин Николов и Асен Николов.

В сряда лелята на Никол – 48-годишната Светла заяви, че през изминалата нощ къщата ѝ в Бяла Слатина е била запалена, съобщава bulnews. По нейни думи, причината за огнената атака е именно клип, който е разпространила във фейсбук.

На него се вижда как дознателят Деян Николовски се опитва да счупи телефона на жената, за да спре да снима. Светла споделя, че палежът е станал около 3 часа през нощта. По това време тя била сама в къщата си, усетила странна миризма и се е събудила.

Потърпевшата веднага подала сигнал на тел. 112 и към мястото се отправили полицейски екип и пожарна. До пристигането на огнеборците Светла вече била загасила пламъците. За щастие тя е реагирала навреме и щетите не са големи – увредени са печка и прозорец. Жената допълва, че полицейските служители направили оглед на местопроизшествието и открили празно шише от бензин.

Светла пита дали е случайно, че дни след разпространението на видеото, къщата ѝ пламва посред нощ и се надява извършителят да бъде заловен.