Хулиганчета задигнаха телефон на младеж, после му купиха нов

Хулиганчета задигнаха телефон на младеж, после му купиха нов

Футболни хулигани задигнаха телефона на тийнейджър от София, но после му купиха нов апарат. Абсурдната история разказа 19-годишният Мартин Кивуцов, който бил нападнат късно вечерта в сряда пред пицария в столичния квартал „Надежда“, съобщава „Трафик“.

При обира той успял само да види, че двамата нападатели имали татуировки „1312”. Те са особено популярни сред родните ултраси, които често влизат в схватки с полицията. Според поредните букви в английската азбука цифрите съответстват на ACAB, което пък се разчита като „All Cops Are Bastards“ или „Всички ченгета са копелета”.

Мартин Кивуцов обясни, че сам си е решил проблема с откраднатия телефон като намерил двамата нападатели чрез свои приятели. Те били продали айфона за много малка сума, но след заплахи закупили нов и го дали на Мартин. „Намерих ги и се оправихме по определен начин, ако ме разбирате. Не съм им се молил”, разказа Кивуцов.

Веднага след обира той подал жалба в полицията, откъдето му показали снимки на хулиганите и той ги разпознал. Двамата крадци живеят в квартал „Надежда”, където се помещава и пицарията. „Не знам как точно се казват. Единият е Кристиян мисля че е с 3-4 години по-голям от мен, а другият и той е на тези години“, споделя Кивуцов.