Ценко Чоков плаши със смърт бизнесмен за паркирана кола?

Ценко Чоков плаши със смърт бизнесмен за паркирана кола?

Основният опонент на Ценко Чоков – Веселин Тушинов, е бил заплашен с убийство от скандалния бивш кмет на село Галиче. Новината бе потвърдена от Тушинов пред агенция BulNews.

Той сподели, че вчера, около 13 часа, Чоков е нахлул в заведението му и го заплашил, че ще отнеме живота му. Заплахите били заради това, че Веселин е паркирал камиона си пред имот на бившия селски първенец. Тушинов веднага излязъл, за да премести возилото си и с това да успокои разгневения екскмет, който през това време викал пред заведението, заплашвайки наред.

„Аз докато не ви избия – вие няма да спрете“, крещял Ценко. Съпругата на Веселин също станала свидетел на грозната гледка и това според заплашения е и причината да не се стигне до физическа саморазправа.

„Тротоарът, на който бях паркирал, не е негов, а на Общината, но въпреки това излязох и преместих камиона си“, каза Веселин.

Минути след това Ценко е паркирал джипа си пред църквата в селото без да се притеснява, че може да пречи на някой.

Веселин сподели, че се страхува за себе си и семейство си, както и от това да не бъде запален магазинът му. „Страх ме е за живота на семейството ми и за собствеността ми“, сподели Тушинов.

Това не е първата разправия между двамата. Веселин е свидетел по делата срещу Ценко Чоков. Той на няколко пъти се оплаква, че е бил жертва на палежи и тормоз от страна на хората на бившия кмет на Галиче.

„Това е опит да се унищожи моето семейство“, заяви Тушинов. Той твърди, че няма конфликт с никой друг освен с Чоков и групата му.

Обвиняемият бизнесмен е на свобода с мярка на специализирания съд „парична гаранция“.

Потърпевшият е подал сигнал в полицията и очаква органите на реда да вземат адекватни мерки, за да може да живее спокойно.