Цецо Батмана отново в издънка – спипаха го с 30 дози зад решетките

Цецо Батмана отново в издънка – спипаха го с 30 дози зад решетките

Небезизвестният затворник от Пловдив Цветан Господинов – Батмана, отново бе хванат в издънка. На мнозина зад решетките е ясно, че дори и лишен от свобода, същият продължава да търгува с наркотици в пределите на затвора. След дълго дебнене, Батмана бе хванат в крачка, пише Traffic News.

Господинов е задържан да продава, като в същото време у себе си е държал 30 грама наркотик. По думите на лишени от свобода, това се равняват на 30 дози. Една от които се търгува срещу цигари, хранителни пратки или пари. Понякога „закъсалите” разменят ценни вещи срещу доза, като пример – телефон, часовник и други. Самият Цветан Господинов е в затвора, където излежава присъда за грабеж.

Името на Цветан Господинов е известно сред криминалните среди, но сред обществеността нашумя около случая с палежа на колата на шефа на затвора – Божил Иванов. Тогава Батмана „изпя” тримата в последствие подсъдими – Доктора, Жабата и Тъпото.

Батмана бе хванат и голяма „далавера”, свързана отново с продажба на дрога, а печалбата бе прекарвана през DMS сметка. За да си поръчате дрога в затвора е достатъчно да изпратите СМС със съдържание DMS JASMIN!

Кампанията бе насочена уж към жени, които само си отглеждат децата и се нуждаят от подкрепа. Тя бе регистрирана в Пловдив на 13 май 2019, а нейн основател е не кой да е, а криминално проявеният Цветан Батмана. Той продавал дрога, а вместо пари, клиентът изпращал СМС-и към номера на “Жасмин”.