Циганче първолак причака съученици в тоалетната и… едното е със спукана глава

Първокласник от ромски произход е причакал и нападнал други двама ученика в Монтана. В резултат на побоя едното момче е със сцепена глава и 3 шева, съобщава BulNews.

Грозната сцена се разиграла вчера по време на едно от междучасията в 6-о училище в Монтана. По думите на родителите на потърпевшите деца те били причакани в тоалетните.

Първокласникът от ромски произход нападнал с всички сили едното момче, но тогава приятелят му го защитил и се изправил на пътя на побойника. Така се стигнало до сцепена глава и няколко шева.

„Едно дете герой, защото ако не беше то, щеше да е моето дете Виктор. Две деца, кротки и тихи, две деца срещу едно ромче, причакани в училищните тоалетни и резултатът е 3 шева. Защо ли? Защото интегрираме малцинство, което става мнозинство и им се дават толкова права, колкото никога българите не сме имали.

Не съм расист, но това, което виждам в училищата, е потресаващо. И все роми намесени. Накъде отива България?“, пита Свободин Колев.

„Това е синът ми, разминал се с три шева, слава богу, че не беше нещо по-сериозно, защото дете от Кошарник е преценило, че може да си позволи да малтретира и да раздава правосъдие, без да се замисля за последствията“, коментира случилото се майката на пострадалото дете Ева Колева.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share