Черна, кървава събота! Три трупа за няколко часа на пътя

55-годишен мъж загина при трагичен инцидент в Мездра Кървава събота. Така може да се опише случващото се по пътищата у нас днес. По-рано днес от МВР-Сливен съобщиха, че 26-годишна жена е загинала в тежка катастрофа край града.

Малко по-късно стана ясно, че смъртоносна трагедия се е разиграла и в Септември. Там шофьор получи инфаркт, а секунди след това катастрофира. Подобен ужас се е разиграл и в Мездра. Тази вечер към 17:00 часа, на ул. „Христо Ботев“ № 57 в железничарския град, лек автомобил „Мерцедес“ с врачанска регистрация, се забива челно в електрическия стълб.

В следствие на удара, 55-годишният водач, с инициали Ц. Н. И. от Мездра, е починал на място, съобщава Medianews.bg. Веднага пристигнали екипите на Спешна помощ и полицията, които обаче само са констатирали смъртта на водача.

След пристигането на органите на реда и медицинския екип, съпругата на починалия водач, която е пътувала в колата, казала на полицаите и на медиците, че на съпруга ѝ му е прилошало изведнъж. В следствие на това той изгубил управление и автомобилът се забил челно в стълба на уличното осветление.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share