Четирима с опасност за живота след тежка катастрофа в Шумен

Четирима души са с опасност за живота след катастрофа на бул. „Ришки проход“ в Шумен. Това съобщиха от пресцентър на ОДМВР – Шумен.

Сигнал за пътен инцидент на бул. „Ришки проход“ в Шумен, близо до кръстовище с улица „Тракийска“ е подаден в 16.30 часа. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Установено било, че водач на товарен автомобил Ситроен „Пикасо“ с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия насрещно лек автомобил Опел „Агила“ с търговищка регистрация.

В опела са пътували 36-годишна жена, водач на автомобила, две момчета на 7 и 8 години и мъж и жена на 62 и 60 години. Всички са откарани в болницата. Към момента е установено, че жената с постоянен адрес в село Чернооково е с фрактура на таз и прешлен, 8-годишното момче е черепно-мозъчна травма, а 7-годишното с фрактура на ляво бедро и течност в корема.

Тримата са с опасност за живота. С опасност за живота е и водачът на ситроена, 23-годишен шуменец, който е с контузия на белия дроб. Към момента в болничното заведение изследват 62-годишния мъж и 60-годишната жена.

Движението в участъка е затруднено, регулира се от екипи на Пътна полиция, молим водачите да преминават с повишено внимание.