Чудо! Жена се събуди от едномесечна кома, за да накърми дъщеря си

Жителка на аржентинския град Сан Франциско се събуди от комата, за да накърми гладната си дъщеричка, съобщава The Sun.

42-годишната Мария Лора Ферейра била нападната от крадец, докато карала мотоциклета си. Жената паднала на земята, ударила си главата и изпаднала в кома. Цял месец аржентинката била във вегетативно състояние. Лекарите не били обнадеждени и съобщили на близките й, че най-вероятно Мария ще умре. И ги посъветвали да дарят органите й.

Съпругът на Мария – Мартин Делгадо, обаче заявил, че въпреки мрачните прогнози на лекарите, той е уверен, че жена му ще се събуди. В събота, 23 ноември, той отишъл в болницата заедно с 2-годишната им дъщеричка. Малката започнала да хленчи, както правела, когато е гладна. А майка й неочаквано вдигнала блузата си и притиснала детето към гърдата си.

Всички, които станали свидетели на случката, започнали да плачат, виждайки как майка и дъщеря се прегръщат. По думите на Мартин, Ферейра докосвала дъщеря си, както го правела преди инцидента.

Въпреки обнадеждаващия знак, жената все още е в безсъзнание и не отговаря на думите на близките си. „Надяваме се, че справедливостта ще надделее, защото три деца я чакат и страдат много“, казва мъжът й.