Чудо! Шофьор се размаза с BMW, двигателят е разполовен, а той е невредим

Шофьор, управлявал BMW-то, което по обяд се вряза в стълб на пловдивския булевард „Руски“ е невредим, предава Traffic News.

Мъжът е загубил управление над автомобила с немска регистрация при изпълнение на ляв завой от бул. „6 септември“ към бул. „Руски“ в посока Бунарджика. Колата се е забила челно в стълб на метри от спирка на градския транспорт в непосредствена близост до второто кръстовище с ул. „Преслав“. Отломки от колата има по целия тротоар чак до автобусната спирка. Като по чудо няма пострадали хора.

При удара в стълба двигателят на луксозното возило буквално се е разполовил и съоръжението е останало в непосредствена близост до предното обзорно стъкло. Шофьорът е бил сам в автомобила, а еъргбегът му се е отворил, което го е спасило от фатални последствие. По всяка вероятност BMW-то се е движило с много висока скорост.

По първоначални данни, мъжът е германец и е бил сам в колата. На мястото има екипи на КАТ – Пловдив, които работят по изясняване на причините за настъпването на инцидента.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share