Шеф на хотел арестуван в Слънчев бряг, превърнал апартамент в наркокухня

Шеф на хотел арестуван в Слънчев бряг, превърнал апартамент в наркокухня

Полицейски служители от РУ-Несебър нахлуха в хотел в Слънчев бряг. Арестуван е бизнесменът Георги Балинов, пише местния сайт Флагман. Униформените действали по сигнал, че в обекта има мобилна лаборатория за производство на наркотици.

Източник на изданието доверил, че става въпрос за хотел „Авалон“, а по-рано през деня там е било пълно с полицаи, които претърсили всяко кътче на стаите. Оказало се, че 33-годишният стопанин на огромния семеен комплекс, превърнал един от апартаментите в наркокухня. В помещение криминалистите попаднали множество прекурсори и други вещества, с които Георги Балинов подготвял дрогата.

Установява се колко точно е намереното количество пико. По всяка вероятност бизнесменът се е подготвял за предстоящия летен сезон и от рано е започнал да се запасява със стока.

Георги Балинов е бил изведен с белезници от хотела. Отведен е в РУ-Несебър, задържан е за срок до 24 часа.

One thought on “Шеф на хотел арестуван в Слънчев бряг, превърнал апартамент в наркокухня

  1. Абе да докога с тези апартаменти си играем на криеница мобилнита лаборатория на Бл.503 АП.73.работи денонощно.Службите са информирани.Какво чакат?Мирослав Христов Господинов да се предаде сам ли?Никой не прави нищо.Защо?Недосегаем престъпник с полицейски протекции.Това е за жалост истината.

Comments are closed.