Шок! Млад здравеняк издъхна на дископарти в Слънчев бряг

Mлад здравеняк издъхна внезапно по време на среднощен запой в дискотека. Инцидентът е станал миналата нощ в курорта Слънчев бряг в един от най-хитовите сред чужденците барове, който се намира в центъра на комплекса. Трагедията се разиграла пред очите на стотици ужасени туристи.

Младият мъж купонясвал като за последно и обръщал чаша след чаша. Никой не знае какво и колко е изпил, но изведнъж той превъртял. Започнал да крещи и да буйства безпричинно в заведението, после хукнал като ужилен навън.

„Изглеждаше като побеснял, все едно не можеше да си намери място. Мяташе се наляво и надясно като луд“, разказаха очевидци. Клиенти в бара го хванали и го извели навън, защото той видимо не бил добре.

Пред дискотеката обаче мъжът станал още по-агресивен и се наложило придружителите му да го повалят на земята и да го вържат с колан, разказаха ужасени свидетели. Минути по-късно крясъците на превъртелия турист изведнъж рязко заглъхнали и той изпаднал в безсъзнание.

В този момент той вероято е издъхнал. На място веднага пристигнала линейка, но лекарите установили, че чужденецът е мъртъв. Той е откаран за аутопсия в бургаската болница. Очаква се патоанатомите да съобщят още в понеделник причината за внезапната му смърт.

Една от версиите е, че купонджията е предозирал дрогата или е приел опасен опиат от типа на дизайнерските. Не е изключено обаче инцидентът да е вследствие на сериозен здравословен проблем. Разследващи съобщиха, че до момента не е установена самоличността на жертвата, нито неговата националност. Предполага се, че е турист от Острова, защото по данни на очевидци той крещял на английски.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share