Шофьорът, който помете две коли в Калековец, е бил с 2,6 промила алкохол

Шофьорът, който помете две коли в Калековец, е бил с 2,6 промила алкохол в кръвта, информира Traffic News. Тази сутрин 21-годишният младеж с БМВ 520 загуби управление над автомобила си и се блъсна в паркирани пред къщите коли – първо в Порше Кайен, после в ДЕУ Матиз, и се спря в стълб с електрическо табло.

„Караше толкова бързо, че изпусна завоя. Криволичеше по пътя”, разказаха очевидци. След като ударило поршето, БМВ-то се преобърнало по таван и блъснало и другия автомобил. От удара части от колата се разхвърчали и счупили прозореца на близката къща.

Пред наш репортер хората от селото разказаха, че това не е първият инцидент тук. Преди време млад мъж не е успял да вземе завоя и се е качил на отсрещния тротоар. Затова те искат да бъде поставен легнал полицай.

„Отдавна събираме подписка и алармираме, че на този завой се влиза с поне 100 км. Пълно безхаберие от страна на всички институции за поставяне на легнали полицаи, никой не ни обърна внимание”, обясниха хората. И попитаха трябва ли да се случи най-лошото, някой да пострада, за да се вземат мерки.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share