Шофьор излетя от колата си при катастрофа край Варна

22-годишен шофьор и 47-годишната му спътничка са пострадали след удар на автомобила им в крайпътно дърво във Варненска област. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 11.40 часа вчера по пътя Варна – Белослав. 22-годишният водач е чуждестранен гражданин, продължително пребиваващ в Република България.

Управлявайки тежкотоварен автомобил в посока Белослав, на прав участък от пътя, губи контрол над превозното средство и самокатастрофира. Автомобилът се завърта и се блъска в дърво вдясно от пътя, при което водачът е изпада от автомобила в крайпътна нива.

Вследствие на произшествието са пострадали водачът и 47-годишната му спътничка. След преглед в болница е установено, че 22-годишния мъж е със съчетана травма на главата и е настанен в отделение „Реанимация“.

Няма непосредствена опасност за живота му. 47-годишната жена е с контузии на глава и лява подбедрица. Оказана ѝ е медицинска помощ в болницата и е насочена за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share