Шофьор на ТИР загина при лупинг на околовръстното на Пловдив

Шофьор на камион „Ивеко” загина при лупинг на околовръстното шосе на Пловдив, съобщиха от полицията. Пътно-транспортното произшествие е настъпило преди надлеза на Източния обходен път до село Рогош.

Сигналът за случилото се бил получен в 9,33 часа в сряда. Камионът се обърнал странично в канавката, а 46-годишният мъж зад волана е починал на място. Пътят останал проходим за другите моторно-превозни средства. Едва след като започнал оглед на мястото от разследващи, движението било временно ограничено и регулирано от екипи на пътната полиция. Причината за катастрофата е, че водачът на тира е загубил управление и заради това возилото се е обърнало странично в крайпътната канавка.

Още едно пътно-транспортно произшествие стана в пловдивско. Сигналът за него бил получен в 22,45 часа в районното управление на полицията в Стамболийски. Шофьор на БМВ от пета серия се ударил в електрически стълб, а след това – в ограда.

Водачът била жена на 38 години, която избягала от мястото на произшествието, съобщиха от полицията в града. Виновната шофьорка е от пловдивското Ново село. Работата по издирването й продължава, уточниха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share