4 години след разстрелa на боса на „Агресия“ – убийците му са свободни!

Датата е 8 януари. Преди 4 години. Часът около свечеряване. Мястото – софийското село Бистрица. Човекът – Александър Антов, собственик на модна къща „Агресия“ и уважаван бизнесмен не само в модните, но и в търговските и политическите среди, които респектира с въздържаното си поведение и усет за достатъчност.

Коректността вероятно е и причината, поради която Александър Антов се чувства спокоен, пише Блиц. Едва ли е подозирал, че във въпросната вечер вдишва последните си глътки чист въздух, а Господ отброява последните му стъпки по меката българска земя. Сякаш от нищото няколко изстрела разцепват тъмнината, а два от тях го поразяват фатално. Тялото му рухва безпомощно на земята, а убиецът се превръща в безплътна сянка.

Мястото цялото е осветено и е пълно с камери, но впоследствие се оказва, че нито една от тях не е запечатала миговете на трагедията, която се оказва повратна точка в живота на семейството на Александър Антов и стотиците работници в предприятието му.

„Преди четири години, бе денят, който преобърна живота ми. Всеки миг, усещам закрилата ти, но болката не намалява. Липсваш ми …“, съкрушена е дъщеря му Мая Антова, която е най-ценното му наследство. Бруталното убийство, което на 8 януари 2016 година потресе България, обаче продължава да се оказва неразрешим ребус за криминалистите.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share