4 г. след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими

4 г. след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими

4 години след бруталното убийство на Николай от бившата миска Анита Мейзер, близките на младия мъж са неутешими, става ясно от коментар, публикуван в социалната мрежа от сестрата на Ники Милена Димова.

„4 години без Ники! Денят, в който те убиха и отнеха от нас! Един живот отнет преждевременно и по особено жесток начин! Нелепа смърт, която никой не заслужава! Всеки има право на живот. Наказанието не е самоцел и отмъщение, но всеки един пострадал и загубил свой близък от убийство, а и цялото българско общество, трябва да продължим да искаме за законодателни промени в НК и НПК, да искаме справедливи присъди за убийството на нашите близки.

Анита Желева – Мейзер, жената, която посегна на твоя живот, е на свобода и „чисти“ името си, без жал и скрупули. Не успях да покажа всички факти, снимки, следствен експеримент, изманипулираните СМЕ, противоречивите показания и различни версии на Мейзер, но всичко това ще бъде направено, за теб, за да получи душата ти покой. Загубих някой, който ме правеше силна, без дори да подозира…. загубих някой, който ме виждаше такава, каквато аз дори не съм си и посмяла да мечтая и да бъда! Загубих някой, който ме обичаше такава, загубих някой, който вярваше в мен, загубих някой, който очакваше да го спася…Провалих се…Оказа се, че силите и вярата ми не бяха достатъчни, оказа се, че силите и вярата ми не са достатъчни.

ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ!

Отнеха ни го по възможно най-болезнения за всички начин. Мъчително и завинаги. Преди да стана силна, наложи ми се бързо да го направя, преди да стана това, което виждаше в мен…Старая се и знам, че някога ще бъда това, което ти би направил за мен – да докажа и покажа цялата истината за това брутално убийство.

Съществува свят на живите и свят на мъртвите, а мостът между тях е любов. Дойде ли денят за панахида ангелите на небето винаги плачат. Бели са те, чисти души носят. Но и тях ги боли за теб, който си отиде рано.

Нека тази свещичка гори в памет на Ники, който не е сред нас, но ще остане завинаги в сърцата ни!

Амин!“

Припомняме, че докато близките на убития Ники чакат истинско възмездие за загубата си, силиконката Мейзер обикаля света и се радва на живота, като не се притеснява да споделя снимки от пътешествията и приключенията си.